Kälviän kuntoutusasema

Kuntosaliryhmät

Kuntosaliharjoittelu on tehokasta terveysliikuntaa. Se tukee painonhallintaa, parantaa lihaskestävyyttä ja kuntoa, kohentaa ryhtiä ja antaa energiaa arkeen.

Kuntosaliharjoittelusta saa parhaan tehon irti, kun siihen yhdistää personal trainerin palvelut. Personal trainer suunnittelee asiakkaalle juuri hänen tavoitteitaan tukevan harjoitusohjelman, neuvoo harjoitteiden suorittamisessa ja ennen kaikkea tukee ja kannustaa aktiivisen elämäntavan ylläpitämisessä.

 

Ryhmäharjoittelu

Kuntosaliharjoittelun voi aloittaa myös pienryhmässä. Fysioterapeutin ohjaamassa ryhmässä on 2–5 jäsentä. Jokaiselle ryhmän jäsenelle ohjaaja laatii oman harjoitteluohjelman, jota tapaamiskerroilla toteutetaan. Pienryhmässä saa yksilöllistä ohjausta edullisesti, ja lisäksi ryhmän vertaistuki ja kannustus motivoi ja auttaa jaksamaan.

Salillamme fysioterapia- ja kuntoutusasiakkaamme tekevät terapeuttisia harjoituksia. Terapeuttisessa harjoittelussa parannetaan lihasvoimaa ja liikkuvuutta ja opetellaan uusia liikeratoja. Terapeuttinen harjoittelu hoitaa tehokkaasti erilaisia kiputiloja ja rasitusvammoja. Samalla harjoitellaan uusia asentotottumuksia ja kehon oikeanlaista kuormittamista. Näin ennaltaehkäistään tehokkaasti vaivojen uusiutumista.

Kälviän kuntoutusasema kuvake

Tiedustelut/ yhteydenotot

Ota yhteyttä niin autamme sinua! Varaa aika sähköpostilla info(at)kalviankuntoutusasema.fi tai soittamalla meille!